Bekijk hier de beschikbaarheid van onze beide studio’s.

Studio 1: Jan van der Heyden

1 dag aangevinkt = 1 overnachting
Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Niet beschikbaar
 
-
In behandeling

Naam*:

Datum gewenst verblijf (aantal nachten)*:

Email*:

Aantal personen*:

Telefoonnummer:

Overige opmerkingen:

Studio 2: Hendrick Hamel

1 dag aangevinkt = 1 overnachting
Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Niet beschikbaar
 
-
In behandeling

Naam*:

Datum gewenst verblijf (aantal nachten)*:

Email*:

Aantal personen*:

Telefoonnummer:

Overige opmerkingen:

Meer informatie

Bekijk hieronder de informatie omtrent: ontbijt, onze kamers en betaalmogelijkheden.

Ontbijt

Het ontbijt serveren wij in de huiskamer van onze B&B. Wij vragen onze gasten de avond ervoor aan te geven wat zij het liefst voor ontbijt willen hebben. We kiezen hiervoor omdat we bewust om willen gaat met voedsel. De ingrediënten van het ontbijt komen allemaal van lokale ondernemers in de stad. Heeft u een speciaal dieet, bent u een zoetekauw of juist niet, een grote of juist een kleine eter: wij houden zo veel mogelijk rekening met uw wensen.

De kamers

De Vestinghoek heeft in totaal 2 kamers. De namen van deze kamers zijn: Jan van der Heyden en Hendrick Hamel. Beide kamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen en hebben de beschikking over: TV, koffiebar en een regendouche.

Let op: Bij het “reserveren” van een kamer in de agenda doe je een aanvraag en dus geen directe reservering. Je krijgt later van ons een email met daarin een bevestiging van je reservering.

Betaalmogelijkheden

Bij ons kun je betalen via de PIN (ook creditcards en Apple Pay), een digitaal betaalverzoek (Tikkie) of met contant geld. Voor bedrijven zijn aparte betalingsafspraken mogelijk. We zijn genoodzaakt om annuleringskosten (€ 24,40 – 25%) in rekening te brengen als u binnen 48 uur voor aanvang van uw reservering annuleert.

Parkeren

U kunt dichtbij ons huis parkeren (Kalkhaven), dit is echter wel betaald parkeren. Als u fietsen bij u heeft, kunt u die (en uw bagage) ook bij ons neerzetten en de auto (gratis) buiten de binnenstad parkeren. Dit is circa 12 minuten lopen.

U kunt ook uw auto in een parkeergarage parkeren bij ons in de buurt. Deze tarieven zijn veel lager dan het straatparkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Kweeklust en Kazerneplein. Voor actuele tarieven en bereikbaarheid, zie https://www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Gorinchem//