Contact / Route

Onze bed en breakfast staat midden in de binnenstad. U kunt uw bagage (ook uw fiets) afzetten bij ons voor de deur. Wij helpen u bij aankomst graag op weg naar een goede parkeerplaats.

Contact / Route

Adres

Bed & Breakfast De Vestingdriehoek

Burgstraat 43
4201 AB Gorinchem
Nederland

Routebeschrijving

06-52568035

06-57536747 (alleen app)

contact@devestingdriehoek.nl

KVK 56532075

Meer informatie

Bekijk hieronder de informatie omtrent: ontbijt, onze kamers en betaalmogelijkheden.

Ontbijt

Het ontbijt serveren wij in de huiskamer van onze B&B. Wij vragen onze gasten hun voorkeuren voor het ontbijt aan te geven. Ten eerste omdat we het belangrijk vinden dat onze gasten kunnen genieten van het ontbijt, maar ook omdat we bewust om willen gaan met voedsel. De ingrediënten van het ontbijt komen (vrijwel) allemaal van Gorcumse ondernemers.

De kamers

De Vestinghoek heeft in totaal 2 studio’s. De namen van deze kamers zijn: Jan van der Heyden en Hendrick Hamel. Beide kamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen en hebben de beschikking over een 2-persoonsbed, een zithoek met TV, koffiebar en een regendouche.

Let op: Bij het “reserveren” van een kamer in de kalender doe je een aanvraag voor één van de kamer. De reservering is definitief als u van ons een email met daarin een bevestiging van de reservering krijgt.

Betaalmogelijkheden

Bij ons kun je betalen via een betaalverzoek (Tikkie), PIN of met contant geld.

Parkeren

U kunt dichtbij ons huis parkeren (Kalkhaven), dit is echter wel betaald parkeren. Als u fietsen bij u heeft, kunt u die (en uw bagage) ook bij ons neerzetten en de auto (gratis) buiten de binnenstad parkeren. Dit is circa 12 minuten lopen. U kunt ook uw auto in een parkeergarage parkeren bij ons in de buurt. Deze tarieven zijn veel lager dan het straatparkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Kweeklust en Kazerneplein. Voor actuele tarieven en bereikbaarheid, zie https://www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Gorinchem//

Vragen?

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan via dit contactformulier contact op. Wij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

* Verplichte velden. U krijgt een kopie van uw bericht op het opgegeven e-mailadres