Theatervoorstelling Met z’n allen – Lisa Ostermann

Theater De Nieuwe Doelen Haarstraat 64, Gorinchem

Locatie: De Nieuwe Doelen Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival.'Met z'n allen' gaat over het enthousiasme, de wanhoop en de hulpmiddelen waarmee we de sfeer erin proberen te houden. En over hoe weinig de sfeer zich daarvan aantrekt.

Van Aerle – Snuffelmarkt

Evenementenhal Gorinchem Franklinweg 2, Gorinchem

Honderden kramen waar je uren lang gezellig rond kunt snuffelen op zoek naar leuke tweedehands spullen!

Culturele zondag

Binnenstad Gorinchem

Elke 2e zondag van de maand is er een culturele zondag met variabel aanbod. Er zijn niet alleen (vaste) locaties, zoals galerieën, kerken en musea, maar ook activiteiten als muziek, theater, dans, film, workshops, uitleen op wisselende of pop-up locaties. Via de website is de...

Theaterconcert Onward – Tip Jar

Theater Peeriscoop Boerenstraat 11 B, Gorinchem

“Tip Jar maakt Americana voor gevorderden” (OOR) Als je echte, ambachtelijke liedjes een warm hart toedraagt, luister dan vooral eens naar Tip Jar. Het nieuwe vierde album Onward krijgt opnieuw geweldige recensies. Zo noemde muziekblad OOR Tip Jar dit jaar de beste americanaband van Nederland....

Maandagmarkt

Groenmarkt Groenmarkt, Gorinchem

Theatervoorstelling Broeden – Grof Geschud

Theater De Nieuwe Doelen Haarstraat 64, Gorinchem

Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex-geliefden om zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn. Een poging die duizend beelden krijgt in verhalen, nummers en scenes. Verbeelding als laatste reddingsboei.

Maandagmarkt

Groenmarkt Groenmarkt, Gorinchem

Theatervoorstelling Camaretten – Try out finalisten

Theater De Nieuwe Doelen Haarstraat 64, Gorinchem

Laat je vanavond weer verrassen door weer een andere nieuwe lichting cabaretiers die zich klaarstoomt voor de zinderende halve finale. Mis het niet en volg de halve finalisten in hun strijd om de felbegeerde winst van het oudste cabaretfestival van Nederland!

Maandagmarkt

Groenmarkt Groenmarkt, Gorinchem

Theatervoorstelling Oppasopa – Rik Hoogendoorn

In Oppasopa wordt menig kritische noot gekraakt over de helikopterouders van nu en maakt de kleinzoon kennis met de normen en waarden van zowel zijn groot- als overgrootouders.

Theatervoorstelling Best of – Tobi Kooiman

Tobi Kooiman strooit met een spervuur aan grappen, die bijna allemaal raak zijn. Een waar feest voor de theaterbezoeker. Aldus de jury van Cameretten. Een uitverkocht Oude Luxor Theater bekroonde hem dan ook met de Publieksprijs.

Maandagmarkt

Groenmarkt Groenmarkt, Gorinchem